Victoria Linnea

Next Tibro

Kategori: Träning/Konståkning

Hej! Nu är det färdig tävlat och jag sitter nu i bilen påväg till Tibro. Tävlingen gick så himmla dåligt så att det är pinsamt. Men det ger mig bara nya krafter att prestera bättre på nästa tävling så den här veckan är det nya tag som gäller! 
 

Säsongen är igång

Kategori: Träning/Konståkning

Nu drar konståkningssäsongen igång och det är hur kul som helst. Nu ska jag ha tävling i Uppsala så jag kan bo hemma i Stockholm vilket är jätte skönt! Nu ska jag tagga!

Alla vi har vart små

Kategori: Övrigt

Ful unge.

Instagram

Kategori: Foto

Älskar den nya funktionen här på blogg.se när man kan få över sina instagram bilder på bloggen bus-enkelt! Därför bjuder jag på det senaste från instagram. I fortsättningen kommer jag nog lägga ut mina bilder från instagram här på bloggen också eftersom att det går så enkelt nu!
Följ mig @vicky_linnea
 
Love
 

Väska sökes

Kategori: Mode/Shopping/Outfits

 
Usch! Idag har det inte vart min dag. Jag har känt mig allmänt trött och lite smått hängig speciellt på träningen. Förhoppningsvis blir det bättre tills imorgon och då är jag också träningsledig.
Nog om tråkigheter! Jag håller på att leta efter en svart skolväska. Jag känner att min är en aning för liten så att alla skolsaker sticker ut vilket inte är någon höjdare. Har letat ganska länge nu men lyckas inte hitta något. Alltid när jag verkligen vill ha något så hittar jag det aldrig och sen när jag slutar leta kommer det i varenda affär känns det som. Jätte irreterande!
 
Dessa två tycker jag är ursnygga, önskar man kunde hitta sånna en aning lättare!

Favvo staden i helgen

Kategori: Övrigt

Hallå! Blev ingen bloggning igår delvis för att jag hade väldigt sen träning och så hade jag inget att berätta. Fast juste, jag är fett stolt för igår gick jag med mjukis i skolan vilket var första gången sen typ i 2an. Nu ska jag dra iväg på träning och jag taggar inför tävling i helgen i min hemstad Stockholm! Ska bli jätte kul att få åka dit igen. Jag älskar verkligen Stockholm det är världens bästa och mysigaste stad!

Stockholm i mitt hjärta!
 
Love

Hate mondays

Kategori: Dagligt

Gårdagen

Kategori: Dagligt

Inatt slaggade jag hos Emmeli med Nike också. As kul var det och lite kaos vid ett tillfälle, inga detaljer på det.. Nu är jag super trött, det blev inte speciellt många timmar sömn inatt! Kommer somna hur tidigt som helst inatt.
Sorry för extremt dåliga bilder..

Love

Chilla Gunilla

Kategori: Övrigt


 Hej! Just nu är jag hemma hos Nike och vi har bara snackat och flummat lite grann sådär. Jag har kollat igenom alla hennes bilder och hittat massa roliga på oss. Bland annat dessa som är hur gamla som helst som vi tog på hennes landställe. Men sen var det massa fler som tyvärr var för brutalt fula för att visa världen..
 
Love
 
 

Minnen från Gotland

Kategori: Övrigt


Gud vad sommaren gick snabbt nu när man tänker efter. Det känns som det var skolavslutning av 8an igår. I somras var jag på Gotland i 2 veckor med underbara Nike. Vi hade hur kul som helst men det gick himmlans snabbt. Hoppas 9an går lika snabbt och att det blir sommarlov snabbt!


Love

Aptråk

Kategori: Övrigt


Webcameran är en riktigt bra vän när man har tråkigt, är ensam och känner sig hängig..
 
Love

Sommar 2012 collage

Kategori: Foto

trött

Kategori: Dagligt

Idag hade vi friidrottsdag i skolan vilket var oerhört segt. Men de grenar jag var med i gick ganska bra! Nu sitter jag bara i lägenheten och slappar är as trött efter att jag sprang 800 m det var hur jobbigt som helst. Idag har jag sen träning och slutar as sent så jag kommer typ vara as trött.

Lite random bild bara sådär..
Love

Wanties

Kategori: Mode/Shopping/Outfits

Söndag

Kategori: Träning/Konståkning

Snart blir det vardag igen och jag känner mig inte ett dugg utvilad. Känns inge vidare att börja en vecka så men jag får väl ta en skönhetssömn inatt. Idag har det vart morgonträning och snart blir det kvällsträning! Köttar.

Love

Confessions

Kategori: Övrigt

◊ Jag älskar serien Awkward som går på mtv    ◊ Jag är en riktigt fegis när det gäller karuseller    ◊ Svimmar för det mesta när jag ska ta blodprov eller spruta    ◊ Jag kan inte dricka kolsyrat, jag får typ hicka    ◊ Favorit artister just nu är Ellie Goulding och Olly Murs    ◊ Jag kan vara ganska blyg när jag träffar någon jag inte känner men med folk jag känner väl är jag galen..   ◊ Jag saknar att ha långt hår    ◊ Saknar så många personer just nu speiellt syrran

Saknar.

Kategori: Övrigt



Inte länge kvar tills jag får träffa dessa underbara människorna!
 
Love

Helg

Kategori: Övrigt

Dagen har vart riktigt lång maximalt med träning! Super träningsdag. Det var uttagning till ungdomslyftet idag så det var mycket träning, 4 timmar som gick väldigt bra. Jag har precis vart på China resturangen med mamma och käkat middag som var jätte mysigt. Imorgon är det morgon träning som gäller + kvällsträning. Awesome!


Love

Flytten

Kategori: Flytten/Lägenheten

Tänkte gå in mer på detaljer när det gäller min flytt från Stockholm till Tibro. Det var i somras jag flyttade hit med anledningen av att få bättre möjligheter inom konståkningen. Jag vill så gärna nå mina mål och drömmar inom konståkningen och här i Tibro vet jag att jag får de möjligheterna jag behöver för att nå dom. Jag har länge drömt lite om att få flytta hit men det har inte riktigt vart på ett så seriöst sätt utan det var mer en drömm. Men i början av sommaren bestämde jag mig för att ta tag i mina mål och drömmar. Jag lyckades övertala mina föräldrar om att få flytta hit men det var inte enkelt. Jag tror inte de flesta föräldrar vill att sitt 15-åriga barn ska flytta 4 timmar bort från dem? Jag är jätte tacksam att ha så stöttande föräldrar som faktiskt gör allt för att jag ska kunna nå mina drömmar. Flytten har vart väldigt svår på väldigt många sätt. Lära sig att laga mat, behöva diska, tvätta städa och få ett väldigt stort ansvar har krävts för att bo ensam. Men det flyter på, det värsta av allt har vart att behöva lämna min familj och mina vänner. Ändå fast jag träffar dom hyffsat ofta så är det ju fortfarande svårt. Mina älskade vänner Nike, Emily, Emmeli, Zoe och Kristin. Vi stod varandra så nära så det är hemskt att inte få träffa dem varje dag i skolan längre. Jag mådde så dåligt över att behöva berätta för dem om att jag skulle flytta, jag kände mig faktiskt ganska självisk. Men så underbara som dom är så har jag fått deras stöd ända från första dagen jag berättade om flytten tills nu. Jag älskar er! Jag saknar dig Mathilda också underbara syster. Jag har lärt mig såå mycket av dig. Du är underbar, du är en förebild och kommer alltid vara!
Många tycker jag är galen, knäpp, dum, egoistik och jag vet inte vad men helt ärligt bryr jag mig inte ett dugg. Jag gör det här för mig själv för att jag vill lyckas och komma så långt som jag kan! Jag vill bli så bra som möjligt och faktiskt nå mina mål och jag tänker inte låta någon stoppa mig!
Love

Det är dags för fredagsmys

Kategori: Övrigt

Fredag! Äntligen är det fredag. Usch vad jag har längtat efter helg, är en aning sliten så jag behöver verkligen det nu. Veckan har gått väldigt snabbt ändå. Idag har inget märkvärdigt hänt. Hade en väldigt kort skoldag och träningsledigt. Så jag har mest var hemma och latat mig, det får man i slutet av veckan. Idag kommer min mamma och är här över helgen. Slipper vara forever alone i lägenheten den här helgen alltså. Det är lite ensamt ibland men det är värt det! Nu blir det fredags mys framför TV och datan smatidigt!
 
Love

Ny blogg, nya tag

Kategori: Övrigt

Hej! Jag heter Victoria, 15 år är jag och kommer från Stockholm men bor i Tibro. Kanske ska nämna att jag bor själv i en lägenhet. Jag tränar konståkning i stora mängder annars tycker jag om att vara med vänner, fota, blogga och massa mer som jag inte kommer på just nu. Annars är jag nog som vilken 15-årig tjej som helst! www.victorialinnea.blogg.se är min blogg, min vardag, mitt liv!
 
Enjoy!