Victoria Linnea

Pysselhumör

Kategori: Övrigt

Fick världens lust att pyssla så då gjorde jag ett Iphone skal. Bra blev det faktiskt! Genomskinligt Iphone skal kan man köpa billigt på panduro.
 

Dagens fotografering

Kategori: Foto

Jag var ute och fotade idag och kallt som tusan var det! Men det var värt det för det blev ändå några bra bilder.

Trött.

Kategori: Övrigt

Tycker synd om er som fortfarande kikar in här för som ni märker händer det inte speciellt mycket.. Inget instresant eller märkvärdigt händer just nu så det finns inget jag har lust att skriva om. Sorry. Hoppas blogglusten kommer tillbaka snart!

Senaste från instagram

Kategori: Övrigt

Följ mig @ vicky_linnea

Höst

Kategori: Foto

Jag fick en kamera när jag var i Stockholm, Nikon D3200. Den är jätte bra och jag är super nöjd med köpet. Detta var bland de första bilderna jag tog!

Next Tibro

Kategori: Övrigt

Som ni märker har det inte blivit mycket bloggning nu när jag vart i Stockholm men ikväll kommer jag hem till Tibro som då blir det som vanligt igen fast med mycket bättre bilder för jag har fått en ny kamera!!

I Stockholm

Kategori: Övrigt

AdfhtregivvbrwAdgytdaGfHLÖHdsyhc!!!!!!!! Jag är i Stockholm!

Veckans planer

Kategori: Övrigt

Torsdag- Träning och sen bär det av till Stockholm. Kommer till Stockholm ganska tidigt så hinner träffa kompisar och sen bara ha myskväll hemma med familjen!
Fredag- Ta en riktig sovmorgon och sen kanske ta en simtur på Eriksdahlsbadet och ligga i bubbelpoolen. Därefter ska jag träffa alla kompisar, kanske blir det en tjejkväll? Ska nog även kolla på systemkameror.
Lördag- Shopping dag! Vara med familjen och vänner. Tyvärr blir det nog även lite plugg..
Söndag- Funderar på om det blir bio och fika innan jag åker tillbaka till Tibro igen. Väl hemma i Tibro så blir det kvällsträning.
 
Gud vad veckan har gått snabbt och imorgon är det redan torsdag och ja då ska jag till min hemmastad! Längtar verkligen jätte mycket.
Saknar er!

Länge sen

Kategori: Träning/Konståkning

Hittade massor av roliga gamla videoklipp på datan bland annat detta:
Detta var för cirka 2 och ett halvt år sen. Haha jag kunde hoppa typ vad som helst och landa på en fot även fast det var ganska långt kvar till hoppen var runt och rena!

Frågor och svar

Kategori: Flytten/Lägenheten

Fick lite frågor häromdan så tänkte faktiskt ta och svara på dom!
Stina Nichten                                      
Hej, du värkar ju vara väldigt duktig och så, kan du inte berätta vilka hopp du kan osv.. Om det är svårt/jobbigt att bo själv. Hur du hinner med läxor och sånt! Jag tycker värkligen du är jätteduktig och GRATTIS till vinsten nu i Tibro !
Kram kram!
Tack så mycket för kommentaren det värmer!
Jag kan alla dubbelhopp och så kan jag trippel salchow och trippel toeloop. Jag brukar även klara trippel ögel då och då. Angående att bo själv så är det självklart svårt och i vissa stunder väldigt jobbigt speciellt nu ibörjan när allt är så nytt för mig. Men jag tycker det ändå flyter på väldigt bra, för varje vecka som går blir jag mer van och börjar få in mina rutiner mer och mer. Självklart så tycker jag det inte är speciellt kul att behöva diska, städa, handla mat, tvätta och många andra saker som jag är van vid att jag inte behöver göra själv men jag tror att genom att bo själv i tidig ålder bara kommer göra mig mer ansvarsfull och självständig. Men det här är min dröm så jag kämpar bara på! För att hinna med läxor och skolarbeten brukar jag alltid försöka att planera väl så att det inte blir stressigt eller sena kvällar jag behöver plugga. Men jag får erkänna att jag har ganska tur för jag har lätt för mig i skolan. Så sålänge jag lyssnar bra och är koncentrerad i skolan på lektionerna så brukar jag faktiskt inte behöva plugga speciellt mycket.
Hoppas du fick svar på det du undrade!
Jag fick även en anonym fråga om jag kunde göra en video och visa min lägenhet. Visst kan jag göra det! Men jag är väl inte särskilt bra på att redigera videos så det kanske blir ett bildinlägg istället. Men det kommer komma upp på bloggen så småning om iallafall! Det är kul när ni frågar, och självklart så försöker jag svara på det ni undrar!

Till hemstaden

Kategori: Övrigt

Yes, på torsdag bär det av till Stockholm och jag stannar där resten av veckan! Kul ska det bli. Jag ska mysa med familjen, träffa massor av kompisar, gå på bio, fika, shoppa och kanske ska jag införskaffa en kamera. Det  kommer bli en riktig myshelg helt enkelt. Saknar verkligen min syster och pappa enormt eftersom det var ett tag sen vi sågs sist så det ska bli skönt att får träffa dom. Åh Längtar!

Before I die.

Kategori: Övrigt











Mys

Kategori: Övrigt

Vädret suger och man känner hur hösten är här så därför satte jag på mig mjukiskläder och bakade scones. Sitter nu bara och gosar in mig i min filt på soffan. Mys faktor 10 av 10 säger jag bara!

Tidningen

Kategori: Träning/Konståkning

Kolla vad man hittar i tidningen idag! Fotografen sa en as rolig sak när han fota så vi höll på att dö av garv så bliden blev väl lite speciell haha.

Bildbomb #3

Kategori: Foto

Denna bildbomb blir med gamla bilder som man hittat gömt i arkivet.
 

Saker som gör mig glad.

Kategori: Övrigt

♥ Att se min favorit serie Awkward på mtv.
♥ Ben & Jerry, behöver jag ens nämna varför?
♥ Jag älskar att krypa in under en filt och ta en kopp te och bara kunna vila lite.
♥ Att vara i Stockholm gör mig lycklig, verkligen min favorit stad!
♥ Att resa. Speciellt till ställen med sol och värme eftersom det saknas här i Sverige.
♥ Att träna!
♥ Att känna sig bra och självsäker så att man får motivation.
♥ Att vara med flummiga personer hehe
♥ Att få kommentarer!

Systemkamera

Kategori: Foto

Känner att bloggen inte är på topp. Men jag ska snart ta och köpa en systemkamera vilket leder till troligen mer och bättre bloggning med bättre bilder. Iphone bilder har ju faktiskt inte bästa kvalitén. Vet dock inte riktigt vad det blir för kamera men Nikon vet jag garanterat att det blir. Men ska till Stockholm under höstlovet och då ska jag nog kolla lite på kameror och kanske blir det ett inköp, vem vet?
Två bilder tagna av mig faktiskt med Iphone!
Har länge gillat att fotat men äger tyvärr inte en egen kamera utan har fått lånat pappas då och då eller försökt få till en bra bild med Iphonen. Men snart ska det bli skillnad på det!

Lättad!

Kategori: Träning/Konståkning

Glad, nöjd, och lättad är jag verkligen nu! Lyckades få till ett kanon åk idag i långa vilket är så himmla skönt med tanke på att min förra tävling gick så dåligt att det var pinsamt och korta den här tävlingen var inte heller någon höjdare. Men fick verkligen till ett bra åk idag så jag åkte upp mig 6 placeringar och vann!

Ursäktar för usla Iphone bilder..

tävlingsdags

Kategori: Träning/Konståkning

Bildbomb #2

Kategori: Foto

 

Moday

Kategori: Dagligt

~ Dagens ~

Orka

Kategori: Dagligt

Usch vilken tråkig dag det har vart! Bara träning, plugg och slappat. Nu är jag ensam igen också för mamma har gett sig av till Stockholm. Fast det dröjer inte länge tills jag får sällskap igen för nästa helg är det tävling här på hemmaplan så då kommer det besök. Jag har idrotts prov, franska prov, engelska verb och engelska glosor till nästa vecka blä säger jag bara..

Inköp

Kategori: Mode/Shopping/Outfits

Byxor, tubhalsduk, linne med nitar, strumpbyxor- Bik Bok Tröja med pärlkrage, grå och svart T-Shirt- HM Vit T-Shirt- Ginatricot

Sneakpeak

Kategori: Övrigt

Igår var jag i Skövde med mamma och shoppade. Det blev några fynd bland annat så köpte jag lite smått och gott till min lägenhet så nu känns den inte lika tom längre. Här är bara en liten sneakpeak på lägenheten med lite små saker.

Bildbomb #1

Kategori: Foto

Lite brist på idéer när det gäller blogginlägg så jag börjar med lite bildbomber.

Fredag

Kategori: Övrigt

Har haft en oerhört slapp dag idag eftersom att vi fick ledigt idag efter att vi hade nattorientering. Och ja, jag överlevde orienteringen. Hade lite smått panik i början då jag insåg hur kolsvart det verkligen var men sen flöt det på ganska bra.
Förresten så fick jag reda idag på att det finns en liten chans att jag kanske kan få tandställning för att jag har iallafall fått tid på stället där de ska kolla mer nogrannt om jag behöver det eller inte. Egentligen vill jag inte ha tandställning men jag vill verkligen att mina tänder ska bli fina så det skulle vara värt att ha tandställning. Många har kanske inte märkt att jag behöver tandställning men det är för att det är under käken som ser förfärlig ut. Hoppas verkligen jag kan få tandställning och snygga tänder!

Kanelbullensdag

Kategori: Dagligt

För er som möjligen har missat det så är det kanelbullensdag. Själv unnar jag mig själv med en bulle och en festis. Dock är det inte hemmabakat tyvärr utan jag fuskade lite och köpte en färdig.

Jag vill ha sommar

Kategori: Mode/Shopping/Outfits

Jag fattar inte att sommaren är slut. Jag vill kunna springa runt i shorts och linne. Det var inge vidare väder denna sommaren så mina shorts har mest bott i min garderob. Det här skulle man gärna vilja ha på sig men då skulle man nog frysa ihäl här i kalla Sverige.
T-Shirt- Cubus Hemma dekorereade shorts- HM Skor- Converse

Freedom

Kategori: Dagligt

Idag har jag studiedag vilket är hur skönt som helst! Har redan haft träning i två timmar så nu ä jag ganska trött och slappar framför TVn och datan samtidigt. Ikväll eller snarare inatt så kommer jag bege mig ut i skogen för att orientera. Jag är inte speciellt taggad men som tur är ska jag inte springa själv i allafall för då skulle jag få panik.
Brist på bilder för tillfället så det blir arkiv bilder lite här och där..

Tips

Kategori: Övrigt

Jag saknar verkligen att ha långt hår så nu sparar jag ut mitt hår igen. Jag har väldigt tur med mitt hår eftersom det blir aldrig slitet så jag behöver aldrig klippa mig pågrund av slitet hår. Jag kan vara ganska spontan så hlet plötsligt kan jag få för mig att klippa kort men nu ska jag lyckas att spara ut det. Några tips för att håret ska växa snabbare som jag själv försöker följa
 
1. Tvätta inte håret för ofta, det sliter på håret i onödan. När man väl tvättar håret så ska man vara försiktig och inte tvätta det i för varmt vatten och sen inte borsta/kamma det när det är torrt eftersom att håret är extra känsligt när det är blött. Efter man har tvättat håret så ska man undvika att ruffsa och gnugga det i handuken för att får det att troka, då är det bättre att sätta upp håret i en turban.
 
2. Hårmassage! Detta gör så att blodflödet främjs i huvudet som i sin tur gör så att håret växer snabbare. Varför inte ha lite hår massage när du ändå kollar på TV?
 
3. Var rädd om ditt hår. Var försiktig med att använda värme i håret som plattång, hårfön och så vidare. Dom tillfällen du skulle använda de är det bra att ha värmeskydd.
 
4. Uppsatt! Genom att ha håret uppsatt så slits håret mindre vilket är bra för att håret ska växa så snabbt som möjligt. Denna punkt är jag väldigt dålig på. Jag har i stort sätt alltid utsläppt hår förutom på träning.
 

I'm alive

Kategori: Övrigt

Har blivit en omedveten bloggpaus senaste tiden men nu är jag tillbaka! Det har vart ganska mycket på senaste tiden men jag ska försöka att uppdatera bättre nu.
Bilder från förra hösten. Snart blir det höst påriktgit iår igen. Tiden går riktigt snabbt nu och jag har redan börjat använda min tjockis jacka.